Hei!

Olen Olga Kuksina, asun Hauholla.

Minulla on työkokemusta pieneläinten ja hevosten parissa.

Olen valmistunut eläinlääkärin avustajaksi Maataloudellisesta Oppilaitoksesta Venäjältä vuonna 1993. Sen jälkeen olen työskennellyt hevostallilla tallimestarina ja eläinlääkärin avustajana. Vuonna 1999 olen valmistunut eläinlääkäriksi Pietarin Elänlääketieteellisestä Akatemiasta ja aloitin työt yksityisellä pieneläinklinikalla. Olin siellä kirurgian assistenttilna ja klinikkan hoitajana.
Vuonna 2005 olen muuttanut perheeni kanssa Suomeen, Hauholle. 
Vuonna 2009 olen aloittanut laillistumiskoulutuksen Helsingin Yliopistolla. Laillistumiskoulutukseen oli liittynyt 6-kuukauden mittainen työharjoittelu Yliopistollisessa Eläinsairaalassa. Valmistuin toukokuussa 2013.

Eläinlääkärin työssä erityiskiinnostuksen kohteena on eläinten akupunktio. Olen osallistunut akupunktiokurssille Helsingin Yliopistossa ja harjoitellut akupunktiota Yliopistollisessa Eläinsairaalassa.

Olen myös kiinnostunut eläinten ihosairauksista ja niiden tutkimisesta ja hoidosta. Olen suorittanut 2 vuotiset dermatologia (ihosairaudet) kurssit Tarton Yliopistossa ja osallistun ahkerasti lisäkoulutuksiin.

Jatkossa on suunnitelmissa osallistua IVAS:n akupunktiokurssille ja kehittää akupunktio-osaamistani.